Rakan Web Anda
Peningkatan Daya Saing Syarikat Melalui Pembangunan Laman Web

 Latest Class Web Design - MAY 2014

 
 
16 JANUARY 2014 Ahad 09.00 - 17.30 15 org TAMAT
 23 FEBRUARY 2014 Ahad 09.00 - 17.30 15 org TAMAT
23 MAC 2014 Ahad 09.00 - 17.30 15 org TAMAT
11 MAY 2014 Ahad 09.00 - 17.30 15 org DIBUKA UNTUK PENDAFTARAN
 
 
NOW ONLY RM 199 ***
 
PERCAYALAH....ANDA JUGA BOLEH BINA + KENDALI
LAMAN WEB SENDIRI DENGAN MUDAH
 


"NOW...EVERYONE CAN BUILD THEIR OWN WEBSITE"

Cuba lihat contoh-contoh laman web di bawah :-
(klik gambar dan lihat)
 

 
 
Bukankah MENARIK jika laman web anda seperti di atas ???
Kami Tahu...
  • Ramai yang sudah mengikuti ceramah motivasi dan rahsia berniaga di internet tapi masih tercari-cari program utk membina website sendiri.
  • Ada yang sudah jumpa atau diberi program percuma misalnya Joomla, tapi tak tahu 'install' dan guna !
  • Ada yang tahu 'install' tapi tak tahu 'modify' !
  • Ada yang sudah terjumpa web designer, tapi kos mahal !
  • Ada yang upah orang, buat separuh menghilangkan diri Ada yang designer buat semua, tapi tak dapat 'modify' sendiri.
  • Suruh designer 'modify', kena duit lagi...
Macam-macam masalah.... Sampai bila kita akan mempunyai Laman Web Sendiri ? Kalau ada cikgu di sebelah, lainlah cerita.........

Saudara dan Saudari sekalian,


Kami faham masalah anda.
Kami pun biasa melalui detik-detik pahit ini. Oleh itu, kami bukan sahaja membongkar RAHSIA perisian, malah memberi panduan membina, mengguna dan mengendali laman web anda sendiri !!
 
Dengan bantuan perisian sistem SiteBuilder serta bengkel sehari face-to-face di centre kami, anda sendiri boleh menyiapkan laman web anda dalam masa tersingkat ini, ini termasuklah :

 
  • Mempunyai nama domain sendiri di internet
  • Mempunyai beberapa akaun e-mail anda sendiri
  • Mampu memasukkan data dan gambar anda dengan sendiri
  • Boleh mengendalikan laman web anda pada bila-bila masa
  • Boleh mengedit laman web anda pada bila-bila masa
  • Sistem pembayaran online (melalui kad kredit, maybank2u, ..)
  • Sistem tempahan @ Shopping cart
  • Masukkan teks dan gambar dalam Pengenalan Syarikat, Servis, Produk, Terma-terma pembelian dan lain-lain laman berkaitan.
  • Kategori-kategori produk, pembesaran gambar produk bila diklik, harga-harga produk, kandungan produk, diskaun, kopun voucher, invoice dll..Blog / Ruangan berita / event khas
  • Borang Pertanyaan / Maklum Balas Online
  • Masukkan 'Meta tag', 'keyword' dan tag tajuk yang sesuai ke bahagian header dan isi kandungan (Basic SEO)
  • Hantarkan website yang siap kepada Google, Yahoo, MSN, Alibaba dan lain-lain direktori perniagaan / search engine lain yang berkaitan
  • Email dengan dotcom syarikat sendiri (cth: hamiza@syarikat.com)
  • Skrip melihat bilangan pelawat setiap hari, bulanan dan tahunan

"Mustahil I boleh buat semua tu.. I cuma tahu Microsoft WORD aje.. HTML ke, FTP ke, PHP ke, FLASH ke... langsung tak faham"


Sabar kawan sabar... Tahu setakat MS WORD sahaja pun dah gerenti boleh buat ! Kami bukannya nak melatih anda sebagai Pereka Web ... 

Lagipun, anda yang sampai di laman web ini pun bukannya hendak menjadi Pereka Web terhandal .. kan ? 

Apa yang anda inginkan ialah menjalankan perniagaan di internet dengan kos binaan website yang paling murah dan dalam masa tersingkat, serta boleh dikawal dan 'update' sendiri. Betul Tak ?
 
Na... i dah nampak kau orang sedang angguk kepala.. 

Memanglah.. tujuan semua orang ialah berniaga atau berurusan di internet supaya pasaran boleh pergi jauh di mata dunia (pasaran GLOBAL). 

Buat apa perlu membazir masa belajar rekaan website dari A ke Z, kan ?

Kami tahu, kami faham... Kami pun menjalankan perniagaan dan pemasaran di internet . Masa anda tu amat berharga. 

Anda tentu fikir .. kalau boleh...
 


"Website itu sudah separuh siap dengan rangka asas, sistem jualan dan pembayaran online sekali, dan saya cuma perlu isikan kandungannya sahaja (seperti I buat dokumen dalam MS WORD). "

"Bila waktu senang baru I login dan ubah sikit-sikit. Bila ada produk baru, senang aje I nak masukkan gambar, harga dan teks. Paling mustahak, bilangan produk tu UNLIMITED."

"Tak perlulah I bayar kepada si designer tu lagi... sikit-sikit pun cakap pasal duit.. kadang-kadang tak jawap telefon pula tu.. syiok-syiok nombor handphone pun tukar.. Kena waktu dia sibuk, sebulan pun tak buat apa-apa lagi.. leceh betul ! "

"Bila I rasa jemu dengan header sekarang, I boleh menukarnya bila-bila masa, dengan warna dan slogan yang I suka dan boleh dibuat menerusi mana-mana komputer, dengan mudah."

"Bila pelanggan buat tempahan dan pembayaran, I akan terima email dan butir-butir tempahan disimpan dalam pengkalan data. I dan pelanggan boleh cetak atau rujuk semula pada bila-bila masa."

"Ada tok guru arif internet yang boleh tunjuk cara nak masuk Meta tag dan keyword yang sesuai demi mencapai ranking yang lebih baik dalam Google dan Yahoo ! "

"Bila I ada masalah nak update website di lain hari, ada orang yang boleh membantu. Kalau boleh, janganlah email pun tak jawap ya.. Ada tutorial video lagi bagus, boleh dirujuk bila bila masa."

"I nak ada kebebasan penuh untuk menulis berita produk terkini, jualan khas atau majlis makan malam dsb.. untuk tatapan pelanggan. Yang penting sekali, bilangan mukasurat biarlah UNLIMITED ya ! "

Amboii.. banyaknya permintaan anda tu.. 

Tapi tak apa, perisian SiteBuilder kami telahpun mengambil alih tugas-tugas sakit kepala , yang tinggal cuma kerja-kerja update yang mudah sahaja.



Bagaimana Pakej SiteBuilder dapat
menyelesaikan masalah anda ?


1. Kami telah menyiapkan rangka Website asas dan sistem Ecommerce supaya anda hanya perlu 'copy and paste' atau masukkan gambar dan teks seperti mana anda menyediakan dokumen menerusi MS WORD.

2. Anda diberi Login penuh untuk memasukkan gambar, harga dan teks produk. Produk anda boleh dibahagikan kepada pelbagai Kategori. Tiada had bilangan produk. Jangan khuatir tentang susunan produk satu per satu kerana sistem kami akan menyusunkannya mengikut corak yang standard. Tugas anda ialah memasukkan data sahaja. Semudah itu.

3. Anda akan dilatih selama 2 hari dalam bengkel latihan (dibekalkan dengan hawa dingin, komputer, internet, skrin besar, projektor electronic, & 'guru' website profesional berpengalaman) untuk update website sendiri, tak perlu bayar dan bergantung kepada sesiapa lagi !

4. Bosan dengan header sekarang ? Tukarlah sendiri warna ke.. slogan ke... pada bila-bila masa sahaja. Rasa-rasa budak tingkatan 5 pun boleh buat ape... Anda dilatih nanti, jangan bimbang sekarang !

5. Bab tempahan online .. jangan risau. Anda akan terima email, begitu juga pelanggan anda. Login dengan kata laluan dan lihat kandungan order. Lepas bayaran diterima melalui kredit kad atau Maybank2u, bungkus dan hantarlah. Tambang penghantaran boleh ditetapkan dalam sistem, kawasan lain dengan kadar lain pun boleh.

6. SEO ? Search Engine Ranking ? Keywords ? Meta Tag ? Ha... relaks... taklah susah sangat seperti yang disangka... rahsianya akan dibongkar pada hari pertama kelas bimbingan. Jangan tanya lagi...Daftarlah dulu ya..

7. Ada masalah ? Email hamiza@e-titian.com

8. Sebagai tuan punya website, anda diberi kebebasan penuh untuk menukar dan menambah mukasurat website (webpage). Anda boleh buat berita dan sebagainya... Gerenti boleh. Jangan lupa datang ke kelas tau !
 
 
*** pembayaran sebelum atau pada 4hb Mei 2014, jika selepas tarikh tersebut, harga kursus adalah RM299
 copyright of TITIAN NIAGA SDN BHD, Tel : 03 - 4260 4505, Fax : 03 - 4260 4079 E-mail : info@e-titian.com